JUHANI
HOLTTINEN
Kaxos Finland Oy:n
toiminnanjohtaja
  Tervetuloa Kaxos Finland Oy:n kotisivulle! 

  Oletko Sinä koskaan tullut ajatelleeksi, miten monta ylihintaista levytystä esim. Beethovenin 5.sinfoniasta on tehty? Männä- päivänäkin kävin Manskun Free Record Shopissa, ja löytämäni "Vitonen" oli kaikkea muuta kuin "Free"! 
  Kokemastani lähes transendentaalisesta elämyksestä lähti liikkeelle Kaxos Finland Oy:n perusidea: tuottaa klassista musiikkia halvalla, niin, että säästö näkyy ei ainoastaan Sinun, kuluttajan, kukkarossa, vaan myös meidän kukkarossamme! Kaxos-levymerkki tuo naurettavaan 5-6:n €:n hintaan olohuoneeseesi parhaiden romanialaisten ja bulgarialaisten työväenorkestereiden sulosävelet. Lähiaikoina on luvassa myös erityislevytyksiä jazzin puolelta, kunhan saamme haalittua kokoon riittävästi ruokapalkalla levyttämään suostuvia nuoria musikantteja.

Tyytyväisten asiakkaiden kommentteja

<-- Max Ahlqvist, Kerava:
"Työskentelen AV-alalla, ja olen aina halunnut tietää, miltä kuulostaa Beathovenin Erotica huonekaiulla. Kiitos Kaxos Finland Oy:lle avartavasta kokemuksesta ja ennen kaikkea rohkeasta, kaupallisuutta uhmaavasta CD-julkaisusta!" 
<-- Juhani ja Liisa Saastamoinen, Loimaa:
"Taisteltiin lapsenteko-ongelmien kanssa kaksi vuotta, mutta sitten pistettiin Kaxoksen versio Berliozin Fantastisesta soimaan, ja siemennesteen laatu parani hetj'!"
TIESITKÖ,
Että itävaltalaisen myöhäisreneganssin uranuurtaja Werner von Stroh (1741) täyttäisi tänä vuonna 261 vuotta, mikäli hänen elämänsä ei olisi jäänyt niin harmillisella tavalla (<- gonorrea) lyhyeksi. Kaxos Finland Oy ei jätä huomiotta tämän huippusovittajan kunniaksi vietettävää riemuvuotta: sen kunniaksi saat valita mitkä tahansa kaksi CD:tä allaolevasta luettelosta, ja maksat vain 20 €!
VUODEN 2013 - TEEMA:
IGNAS MONTVYDAS
(1834 - 1989)
Juuri kun luultiin, että tämän äärimmäisen ammattitaitoisen ja arvostetun, traagisesti vanhuuteen kuolleen liettualais-puolalalaisen kapellimestarin vanhat asetaattilevyt oli menetetty II maailmansodan juutalaisvainojen syövereihin, löydettiin 1998 erään katovicelaisen betoniraudoittajan mummon papukaijahäkin pohjan pohjalta varsinainen aarreaitta: kokonainen läjä tuon oman aikansa Karajanin keskeisimpiä levytyksiä!

Näitä baltanilaisen kansallishengen kohottaja-asemaan aikanaan nousseita musiikillisia helmiä on nyt uudelleenmasteroitu kolme vuotta, filtteröity NjetNoise - häiriönpoistomenetelmällä, ja tulos on komeaa kuultavaa CD:ltä, jonka nyt myös Sinä saat tilata! Rakkaudesta musiikinhistoriansa tunteviin asiakkaisiimme olemme sisällyttäneet levyyn myös kuriositeettina mielenkiintoisen kahdeksannen oton Mahlerin 5.sinfoniasta. Olkaa hyvä!

Elämän murjoma Ignas Montvydas 1939

TÄLLÄ HETKELLÄ SAATAVILLA OLEVAT-NIMIKKEET:
  KAXCD0001
  KAXCD0002
  KAXCD0003
  KAXCD0004
  KAXCD0005
KAXCD0006
  KAXCD0007
  KAXCD0008
  KAXCD0009
KAXCD0010
  KAXCD0011
  KAXCD0012
KAXCD0013
  KAXCD0014